Steps

Bij de steples wordt gebruik gemaakt van een opstapbankje, de step, waar je continu op- en afstapt. Bij  Fit & Wellnessclub The Gym geven wij freestyle lessen. Dat wil zeggen dat we werken met zelf ontwikkelde choreografie. De lessen bestaan uit een warming up,  blokjes choreografie die stap voor stap wordt aangeleerd en een finale waarin we op extra opzwepende muziek de hele lesstof nog eens lekker doorsteppen. Daarna sluiten we de les af met een cooling down.

Tijdens de les zal de choreografie in diverse niveaus worden aangeleerd zodat er altijd voor iedereen genoeg uitdaging is. Dit betekent ook dat je de les ook heel basic kunt houden als je dat prettiger vindt. Daarnaast word je ook nog eens opgezweept door een enthousiaste instructeur. Al met al, een feestje terwijl je keihard aan het werken bent!

Ben jij klaar om te komen knallen in de steples? Wij zien je graag!

Opzwepende muziek, veel fun en een uitdaging voor jouw uithoudingsvermogen staan centraal tijdens de steplessen bij Fit & Wellnessclub The Gym. Steppen verbetert de conditie en coördinatie, versterkt benen en billen, zorgt voor een hoge vetverbranding.

Gratis proefles aanvragen