Yoga in Zeewolde

Ben jij op zoek naar yoga in Zeewolde? Ontdek de yoga mogelijkheden bij The Gym.

Yoga is de trend op het gebied van bewegen op dit moment. En dat is ook niet zo vreemd…….want we leven in een 24/7 maatschappij. Ons leven staat in het teken van mobiele telefoons, netflix en social media. Wie komt er nog toe aan niks? Aan rust in je hoofd, even weg van gedachtes, weg van al het moeten. Yoga is de perfecte manier om aan je lichaam & geest te werken. Power yoga is niet zweverig maar een volwaardige work-out waarbij je traint aan je kracht, lenigheid, souplesse maar zeker ook uithoudingsvermogen. Juist vanwege de intensiteit van deze les is yoga heel geschikt voor een breed publiek.

Sportschool The Gym heeft Power yoga op 3 verschillende levels, 1 t/m 3. Level 1 is echt voor de beginner. Tijdens de les leer je de basis, er wordt veel aandacht besteed aan de ademhaling, want die is essentieel bij yoga! Ook leren we je kennismaken met aarden en de savasana ( eindontspanning). Wanneer je voldoende kennis en vaardigheden hebt opgebouwd kun je een level verder. Je zult begrijpen dat Level 3 is bestemd voor diegene die net even iets meer willen, zoals bijvoorbeeld de kopstand, ook wel de “koning van de asana’s” genoemd.

Yoga is een aanrader als je toe bent aan een doeltreffende work-out echt voor jezelf. Probeer het eens….er gaat een wereld voor je open!

Gratis proefles aanvragen