Motivatie

Lukt het jou ook niet om de motivatie te houden om te blijven sporten? Haak jij iedere keer weer af na een aantal maanden of is de zomervakantie de ideale periode om jouw sportschool abonnement op te zeggen?

Voor heel veel mensen is dit herkenbaar!

Hoe komt dat nou dat de één wel iedere week met plezier naar de sportschool gaat en de ander met heel veel moeite van de bank komt?

Dit heeft te maken met een aantal factoren :

Gratis proefweek aanvragen

1. Resultaat

Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, toch verwacht de gemiddelde beginnende sporter in vrij korte tijd resultaat te zien. Helaas is dit niet het geval. Conditie kun je vrij makkelijk opbouwen maar voor een beetje spiermassa ben je al snel een aantal maanden verder. Wil je ook nog (langdurig) gewicht verliezen dan zul je echt een lange adem moeten hebben.

Blijvend resultaat betekent een blijvende leefstijl-verandering. Gezond eten en een aantal keer per week sporten. En met sporten bedoelen we dan ook goed die hartslag omhoog krijgen!

Denk je nu……ja maar daar heb ik geen zin in? Denk dan aan het resultaat……beleive it or not….daar word je heel blij van.

Wij begeleiden jou graag in je doelstelling en maken een hele reëele planning, kijkend naar jouw wensen, beschikbare tijd en middelen.

2. Beleving

Een ander belangrijk aspect om sporten vol te houden is de beleving en sfeer binnen de club.

Voel ik me op mijn gemak in de club, hangt er een goede sfeer? Door onze huiselijke inrichting en persoonlijke benadering voelen onze klanten zich veilig en geaccepteerd. Wij zorgen voor een nette en schone gym, hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben verschillende trainingsruimtes waardoor je altijd wel een plek hebt waar jij je thuis voelt. Voor de één is dit het krachthonk, voor de ander de functionele ruimte of de groepslessen zaal.

Tenslotte kun je heerlijk ontspannen in de sauna of tijdens een overheerlijke cappuccino in onze gezellig bar.

Your workout will be an experience.

3. Wilskracht

Wat is jouw belang om te gaan of blijven sporten? Is dat gewichtsverlies, conditie verbetering, spieropbouw of sport je vanuit sociaal oogpunt?

Probeer van het begin af aan dit duidelijk voor jezelf te hebben. Dit helpt je om je doel te bereiken en voorkom je teleurstellingen.

Wij bieden de begeleiding en de voorzieningen maar de wilskracht moet vanuit je zelf komen.

Je hebt maar 1 lijf en 1 leven…….gun jezelf het beste.