Persoonlijke begeleiding

De sportschool in Zeewolde waar iedere klant centraal staat. Ieder individu verdient een persoonlijke benadering en die is voor ieder mens uniek. De één wilt lekker zijn gang gaan tijdens het sporten terwijl de ander steeds weer opnieuw gemotiveerd moet worden. Dit vereist dat je goed moet luisteren naar de klant en samen een plan moet maken om de doelstelling te bereiken.

Een triatleet wil meer spiermassa in het bovenlichaam, een ander wil afvallen of misschien wel conditie opbouwen. Drie verschillende casussen waarbij een persoonlijk schema en plan moet worden opgesteld. Samen met de klant bepalen we de behoefte en zetten we een plan uit. Tussendoor vindt er regelmatig een gesprek plaats om te bepalen of we nog op de juiste koers varen.

The Gym is een sportschool waarbij persoonlijk aandacht bovenaan staat. Al onze instructeurs werken volgens ons ‘klant is koning’ beleid. Wil je echt 1 op 1 begeleiding maak dan kennis met één van onze top personal trainers!

Ik wil graag meer informatie

Onze personal trainers

Rene Korporaal

rene

René Korporaal is een sportman in hart en nieren. Hij heeft altijd veel triathlons gelopen en nog steeds is hij fanatiek in fietsen en fitness. Naast zijn werk als accountmanager in fitnessapparatuur geeft René een aantal uur PT bij Fit & Wellnessclub The Gym.

René heeft zich weten te specialiseren op het gebied van voeding en begeleidt zijn klanten daar desgewenst ook in. René is een allround, gediplomeerd paramedische personal trainer. Hij motiveert, stimuleert en weet zijn lessen altijd even afwisselend te houden.

Aandacht is zijn motto!

Ide van der Slik

ide 2

Ide van der Slik is één van de vaste fitnessinstructeurs bij Fit & Wellnessclub The Gym. Als bijna afgestudeerd fysiotherapeut heeft Ide veel kennis van het menselijk lichaam in huis. Hij begeleidt nu al veel klanten met ‘pijntjes’ en/of blessures. Ide zijn passie ligt ook bij de watersport, zodra het weer het toelaat begeeft Ide zich op de kitesurfboard.

Uitdagend, perfectionisme en grensverleggend zijn de kernwoorden die bij Ide passen.

Ivan Jobsis

ivan 2

Ivan Jobsis is een personal trainer met diverse ‘skills’. Als fitnessinstructeur is Ivan een vast gezicht bij The Gym. Zelf beoefent hij fanatiek MMA en geeft hij dansles in Hip Hop stijlen. Ivan zijn specialiteiten zijn zelfverdediging, boxen, HIIT trainingen en voedingsadvies. Wil jij personal training met een ‘vleugje’ zelfverdediging? Dan is Ivan de personal trainer die je zoekt.

Don’t limit your challenge…….Challenge your limits